Autobus na Castle Party 2008. Strona: 2

Dodano: 2008-02-23 22:43

SzalonyKapelusznik napisał(a):

Oczywiście będzie to tylko gothic rock i oldschoolowy metal.

I za to m.in Cie kocham Staruszku. Do zobaczenia na dworcu centralnym w miescie Warszawa 15.03.2008

Dodano: 2008-02-23 23:18

:arrow: Dottore.
Zabanuj 2 miejscówki tak w ciemno dla 2-óch osób. Ty już wiesz o kogo chodzi

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-02-24 15:20

SzalonyKapelusznik napisał(a):
A płytkę Gorthaur to Ci Droga Siostro wypalę.

och, dziekuję Bracie:) jak Ty dobrze o mnie dbasz...:mrgreen:

Dodano: 2008-02-24 18:28

NA LISCIE WYBILO 20 OSOB

P.S. Dla ciekawskich: Sklad jak narazie "prawie ten sam" :wink: co w zeszlym roku. Reszta chyba sie nas boi :wink: uscislajac..tyl busa mamy obsadzony juz :wink:

Dodano: 2008-02-24 18:58

to ja poproszę siedzenia tuz przed tyłem busa, po prawej stronie :twisted:

Dodano: 2008-02-24 20:06

Zgłaszam sie na 90%, wkoncu chce pojechać na CP ^^

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2008-02-24 20:25

CHCIALBYM ZAUWAZYC JEDNO NAUCZONY DOSWIADCZENIEM ZESZLOROCZNYM (to tak a propos posta powyzszego oraz pytan na PW)

ZADNE ULAMKOWE PEWNOSCI MNIE NIE INTERESUJA - JEST TAK lub NIE - mam wazniejsze sprawy na glowie niz domyslanie sie czy te 90% przerodzi sie w 100%

WIEC OD TEGO MOMENTU NA LISTE WPISZE JEDYNIE OSOBY KTORE JASNO SIE ZADEKLARUJA - mysle, ze to lezy w naszym wspolnym interesie.

Dodano: 2008-02-24 21:05

Narea napisał(a):
to ja poproszę siedzenia tuz przed tyłem busa, po prawej stronie :twisted:

...bo po lewej już zajęte.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2008-02-24 21:41

th napisał(a):
[quote:d9728a8834="Narea"]to ja poproszę siedzenia tuz przed tyłem busa, po prawej stronie :twisted:

...bo po lewej już zajęte. [/quote:d9728a8834]

Dobrze gadasz :D Bo tylna Loża już zajęta :lol:

Pozdrawiam
S.

Dodano: 2008-02-24 23:31

To ja tez chce te sama miejscowe w busie co rok temu XD

Dodano: 2008-02-25 14:28

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

Semjan napisał(a):
[quote:8bdc6aa7da="th"][quote:8bdc6aa7da="Narea"]to ja poproszę siedzenia tuz przed tyłem busa, po prawej stronie :twisted:

...bo po lewej już zajęte. [/quote:8bdc6aa7da]

Dobrze gadasz :D Bo tylna Loża już zajęta :lol:

Pozdrawiam
S.[/quote:8bdc6aa7da]
Oj zdecydowanie zajęta, zaklepana, przydeptana itd... :twisted:

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2008-02-25 14:40

Ej! Ja nie chce tam gdzie wtedy! Musialem caly autobus przejsc zeby dostac sie do lozy a to bardzo trudne bylo. Nie odniesliscie wrazenia ze strasznie w tym autobusie kolysalo?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-02-25 14:42

amorphous napisał(a):
Ej! Ja nie chce tam gdzie wtedy! Musialem caly autobus przejsc zeby dostac sie do lozy a to bardzo trudne bylo. Nie odniesliscie wrazenia ze strasznie w tym autobusie kolysalo?

Wezmę Cię na kolanka, Kochanie

Dodano: 2008-02-25 14:48

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

amorphous napisał(a):
Nie odniesliscie wrazenia ze strasznie w tym autobusie kolysalo?

To nie było wrażenie 8) Efekt kołysania jest domeną i jedną z zamierzonych atrakcji mjuzikalno-rozrywkowych dyliżansów.
Kołysanie powoduje w osobach jadących, spożywających pewnego rodzaju napoje wzmożony przypływ euforii (chyba, że ktoś z tymi napojami przesadzi...) ku ich rzecz jasna uciesze 8)

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2008-02-25 15:50

amorphous napisał(a):

Cos bedzie trzeba podumac w tej kwestii - w koncu szkoda, zeby takiego spiewaka jak Ty na koncu busa zabraklo :wink: Co do kolysania Kubus to ja tam nie pamietam, zapytaj moze lepiej Regisa :wink:

Dodano: 2008-02-25 15:51

amorphous napisał(a):

Wg moich skromnych wyliczeń w Loży znajdzie się miejsce dla Ciebie Kuba. Im krótsza odległość będzie nas dzielić tym łatwiej będzie się dogadać co do % :D. Dobrze prawie :arrow: Doktorze?

Oj Reginas to się wybujał oj wybujał
:lol:

Dodano: 2008-02-25 15:56

:arrow: Semjan - Odezawl sie ten ktorym nie kolysalo XD

Ja chce miejscoweczke na tylach i juz :]
Bede Was focic chlopcy, a pozniej szantazowac po tych Waszych % hahaha XD Nie no bylo kul w jedna i druga strone ^^

Dodano: 2008-02-25 16:15

Semjan napisał(a):
Dobrze prawie :arrow: Doktorze? :wink:

Hmm, no powiedzmy, ze zrobie casting, kto zasiadzie obok mnie :wink: Ale fakt faktem argument z dogadywaniem sie co do % jest godny rozwazenia :wink:

Kirke_Femme_Fatale napisał(a):
:arrow: Semjan - Odezawl sie ten ktorym nie kolysalo XD

Ja chce miejscoweczke na tylach i juz :]
Bede Was focic chlopcy, a pozniej szantazowac po tych Waszych % hahaha XD Nie no bylo kul w jedna i druga strone ^^

Semjanem bujalo z lewej do prawej, Reginasem z gory na dol, a w porywach bujnego go nawet do lasu :wink: Co do focenia to nie wiem czy chce byc przez Ciebie Kasia szantazowany :wink: zas co sie tyczy "KUL w obie strony" - to faktycznie masz racje w strone "do" bylo iscie UNIWERSYTECKO zas w strone "z" prawdziwie KATOLICKO, tylko nie pamietam gdzie LUBELSKO sie podzialo :wink:

Dodano: 2008-02-25 16:27

dr_Faustus napisał(a):
Reginasem z gory na dol, a w porywach bujnego go nawet do lasu :wink:

Reginasek opiekował się mną, gdy bujała mną arytmia i porykiwałam sobie pod nosem z bólu :roll: To odpowiedzialny i opiekuńczy pasażer!

A że może poszli do lasu? Każdy czasem musi

Dodano: 2008-02-25 16:47 Zmieniono: 2008-02-25 16:59

dr_Faustus napisał(a):
[quote:3eafcb57f5="Semjan"]Dobrze prawie :arrow: Doktorze? :wink:

Hmm, no powiedzmy, ze zrobie casting, kto zasiadzie obok mnie :wink: Ale fakt faktem argument z dogadywaniem sie co do % jest godny rozwazenia :wink: [/quote:3eafcb57f5]

Ja i Nomay swej miejscówki nie opylamy, a z racji zajmowanych miejscówek liczę na udział w Jurach 8)
Licząc, że Ty również siedzisz tam gdzie siedziałeś:D to miejsc Ci niewiele zostało na casting :D haha Michciu zajmuje jedną flankę to ładnie obsadź drugą co bym na temat widoków z za szyby mógł podyskutować :lol: Co do Ojczulka...z Ojcem Dyrektorem nie będziemy mieli źle i poleje, i pożartuje i przytuli ..może :lol:
:arrow: Kirke
mną nie bujało. Ja odpoczywałem wsparty o zagłówek fotela i kumanie było całą drogę :lol: Inni natomiast stracili kontakt z Houston :twisted: Aha, żadnych moich fot bez autoryzacji, o!

:arrow: Gekon
Każdy czasem musi do lasu...ale nie każdego do niego wnoszą i wynoszą :D <wybacz Regis!..ale przyznaję pasażer to i kamrat jest wspaniały :D >

Dodano: 2008-02-25 17:03

Wiem wiem, Semjanku:) Regis do przesady polubił kontakt z naturą :wink: Przez co nie zdążyłam na mój pociąg do Wawy!!!

Dodano: 2008-02-25 17:07

Semjan napisał(a):

Ja i Nomay swej miejscówki nie opylamy, a z racji zajmowanych miejscówek liczę na udział w Jurach 8)

Rozumiem, ze chcesz mi doradzic przy wyborze partnerki albo partnera :wink: Doceniam :wink: Da sie to zalatwic :wink:

:arrow: Geko - kontakt z natura jest bardzo uzdrawiajacy :wink: tym bardziej jak zbiorniki, albo raczej uszczelki nie wytrzymuja
"cisnienia napierajacego" :wink:

No, ale narazie proponuje wrocic do mysli przewodniej tematu. Usadzaniem zajmiemy sie pozniej.

KTO JESZCZE MA CHEC UCZESTNICZYC W BUSOWYCH ORGIACH? :wink:

STAN NA DZIS: 20 OSOB

Pozdrawiam

Dottore

Dodano: 2008-02-25 17:12

Ja się nie zapisuję bo nie wiem czy mnie w ogóle będzie stać jechać na festiwal, a jeśli już nawet to wątpię żeby na tyle dni. No chyba że szlag trafi tę Serbię, to może wtedy... A poza tym marny ze mnie towarzysz do orgii :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-02-25 17:13

Semjan napisał(a):

Michciu zajmuje jedną flankę

Żeby potem nie było że nieobecni (tutaj) głosu nie mają, to przypominam że ta miejscówka jest zajęta nie tylko przez Michcia ale też przeze mnie, tak jak to było w zeszłym roku 8)

Oj, już się nie mogę doczekać! :D

Cieszę się Dottore że podjąłeś się tej niewdzięcznej roli organizatora... Dziękujęmy! :wink:

Dodano: 2008-02-25 18:42

w sumie... miło by było powtórzyć Alkobus jak w zeszłym roku, tylko z mniejsza ilością postojów :twisted: a co do bujania...później mną nie bujało, byłam przygnieciona i fajnie było 8) tylko % się skończył 8) ale w tym roku mam nadzieję zabrać ze sobą domowej roboty napój - Kubuś wie o co chodzi... :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło