Dodano: 2008-02-23 22:43
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
|
Oczywiście będzie to tylko gothic rock i oldschoolowy metal. |
I za to m.in Cie kocham Staruszku. Do zobaczenia na dworcu centralnym w miescie Warszawa 15.03.2008
Dodano: 2008-02-23 23:18
:arrow: Dottore.
Zabanuj 2 miejscówki tak w ciemno dla 2-óch osób. Ty już wiesz o kogo chodzi 
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-02-24 15:20
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
| A płytkę Gorthaur to Ci Droga Siostro wypalę. |
och, dziekuję Bracie:) jak Ty dobrze o mnie dbasz...:mrgreen:
Dodano: 2008-02-24 18:28
NA LISCIE WYBILO 20 OSOB
P.S. Dla ciekawskich: Sklad jak narazie "prawie ten sam" :wink: co w zeszlym roku. Reszta chyba sie nas boi :wink: uscislajac..tyl busa mamy obsadzony juz :wink:
Dodano: 2008-02-24 18:58
Dodano: 2008-02-24 20:06
Zgłaszam sie na 90%, wkoncu chce pojechać na CP ^^
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2008-02-24 20:25
CHCIALBYM ZAUWAZYC JEDNO NAUCZONY DOSWIADCZENIEM ZESZLOROCZNYM (to tak a propos posta powyzszego oraz pytan na PW)
ZADNE ULAMKOWE PEWNOSCI MNIE NIE INTERESUJA - JEST TAK lub NIE - mam wazniejsze sprawy na glowie niz domyslanie sie czy te 90% przerodzi sie w 100%
WIEC OD TEGO MOMENTU NA LISTE WPISZE JEDYNIE OSOBY KTORE JASNO SIE ZADEKLARUJA - mysle, ze to lezy w naszym wspolnym interesie.
Dodano: 2008-02-24 21:05
| Narea napisał(a): |
| to ja poproszę siedzenia tuz przed tyłem busa, po prawej stronie :twisted: |
...bo po lewej już zajęte.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2008-02-24 21:41
| th napisał(a): |
| [quote:d9728a8834="Narea"]to ja poproszę siedzenia tuz przed tyłem busa, po prawej stronie :twisted: |
[/quote:d9728a8834]
Dobrze gadasz :D Bo tylna Loża już zajęta :lol:
Pozdrawiam
S.
Dodano: 2008-02-24 23:31
To ja tez chce te sama miejscowe w busie co rok temu XD 
Dodano: 2008-02-25 14:28
| Semjan napisał(a): |
| [quote:8bdc6aa7da="th"][quote:8bdc6aa7da="Narea"]to ja poproszę siedzenia tuz przed tyłem busa, po prawej stronie :twisted: |
[/quote:8bdc6aa7da]
Dobrze gadasz :D Bo tylna Loża już zajęta :lol:
Pozdrawiam
S.[/quote:8bdc6aa7da]
Oj zdecydowanie zajęta, zaklepana, przydeptana itd... :twisted:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-02-25 14:40
Ej! Ja nie chce tam gdzie wtedy! Musialem caly autobus przejsc zeby dostac sie do lozy a to bardzo trudne bylo. Nie odniesliscie wrazenia ze strasznie w tym autobusie kolysalo? 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-02-25 14:42
| amorphous napisał(a): |
Ej! Ja nie chce tam gdzie wtedy! Musialem caly autobus przejsc zeby dostac sie do lozy a to bardzo trudne bylo. Nie odniesliscie wrazenia ze strasznie w tym autobusie kolysalo? ![]() |
Wezmę Cię na kolanka, Kochanie
Dodano: 2008-02-25 14:48
Nie odniesliscie wrazenia ze strasznie w tym autobusie kolysalo? ![]() |
To nie było wrażenie 8) Efekt kołysania jest domeną i jedną z zamierzonych atrakcji mjuzikalno-rozrywkowych dyliżansów.
Kołysanie powoduje w osobach jadących, spożywających pewnego rodzaju napoje wzmożony przypływ euforii (chyba, że ktoś z tymi napojami przesadzi...) ku ich rzecz jasna uciesze 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-02-25 15:50
Ej! Ja nie chce tam gdzie wtedy! Musialem caly autobus przejsc zeby dostac sie do lozy a to bardzo trudne bylo. Nie odniesliscie wrazenia ze strasznie w tym autobusie kolysalo? ![]() |
Cos bedzie trzeba podumac w tej kwestii - w koncu szkoda, zeby takiego spiewaka jak Ty na koncu busa zabraklo :wink: Co do kolysania Kubus to ja tam nie pamietam, zapytaj moze lepiej Regisa :wink:
Dodano: 2008-02-25 15:51
Wg moich skromnych wyliczeń
w Loży znajdzie się miejsce dla Ciebie Kuba. Im krótsza odległość będzie nas dzielić tym łatwiej będzie się dogadać co do % :D. Dobrze prawie :arrow: Doktorze?
Oj Reginas to się wybujał oj wybujał :lol:
Dodano: 2008-02-25 15:56
:arrow: Semjan - Odezawl sie ten ktorym nie kolysalo
XD
Ja chce miejscoweczke na tylach i juz :]
Bede Was focic chlopcy, a pozniej szantazowac po tych Waszych % hahaha XD Nie no bylo kul w jedna i druga strone ^^
Dodano: 2008-02-25 16:15
| Dobrze prawie :arrow: Doktorze? :wink: |
Hmm, no powiedzmy, ze zrobie casting, kto zasiadzie obok mnie :wink: Ale fakt faktem argument z dogadywaniem sie co do % jest godny rozwazenia :wink:
| Kirke_Femme_Fatale napisał(a): |
:arrow: Semjan - Odezawl sie ten ktorym nie kolysalo XD
Ja chce miejscoweczke na tylach i juz :] Bede Was focic chlopcy, a pozniej szantazowac po tych Waszych % hahaha XD Nie no bylo kul w jedna i druga strone ^^ |
Semjanem bujalo z lewej do prawej, Reginasem z gory na dol, a w porywach bujnego go nawet do lasu :wink: Co do focenia to nie wiem czy chce byc przez Ciebie Kasia szantazowany :wink: zas co sie tyczy "KUL w obie strony" - to faktycznie masz racje w strone "do" bylo iscie UNIWERSYTECKO zas w strone "z" prawdziwie KATOLICKO, tylko nie pamietam gdzie LUBELSKO sie podzialo :wink:
Dodano: 2008-02-25 16:27
| dr_Faustus napisał(a): |
| Reginasem z gory na dol, a w porywach bujnego go nawet do lasu :wink: |
Reginasek opiekował się mną, gdy bujała mną arytmia i porykiwałam sobie pod nosem z bólu :roll: To odpowiedzialny i opiekuńczy pasażer!
A że może poszli do lasu? Każdy czasem musi
Dodano: 2008-02-25 16:47 Zmieniono: 2008-02-25 16:59
| dr_Faustus napisał(a): |
| [quote:3eafcb57f5="Semjan"]Dobrze prawie :arrow: Doktorze? :wink: |
Hmm, no powiedzmy, ze zrobie casting, kto zasiadzie obok mnie :wink: Ale fakt faktem argument z dogadywaniem sie co do % jest godny rozwazenia :wink: [/quote:3eafcb57f5]
Ja i Nomay swej miejscówki nie opylamy, a z racji zajmowanych miejscówek liczę na udział w Jurach 8)
Licząc, że Ty również siedzisz tam gdzie siedziałeś:D to miejsc Ci niewiele zostało na casting :D haha Michciu zajmuje jedną flankę
to ładnie obsadź drugą co bym na temat widoków z za szyby mógł podyskutować :lol: Co do Ojczulka...z Ojcem Dyrektorem nie będziemy mieli źle
i poleje, i pożartuje i przytuli ..może :lol:
:arrow: Kirke
mną nie bujało. Ja odpoczywałem wsparty o zagłówek fotela i kumanie było całą drogę :lol: Inni natomiast stracili kontakt z Houston :twisted: Aha, żadnych moich fot bez autoryzacji, o!
:arrow: Gekon
Każdy czasem musi do lasu...ale nie każdego do niego wnoszą i wynoszą :D <wybacz Regis!..ale przyznaję pasażer to i kamrat jest wspaniały :D >
Dodano: 2008-02-25 17:03
Wiem wiem, Semjanku:) Regis do przesady polubił kontakt z naturą :wink: Przez co nie zdążyłam na mój pociąg do Wawy!!!
Dodano: 2008-02-25 17:07
|
Ja i Nomay swej miejscówki nie opylamy, a z racji zajmowanych miejscówek liczę na udział w Jurach 8) |
Rozumiem, ze chcesz mi doradzic przy wyborze partnerki albo partnera :wink: Doceniam :wink: Da sie to zalatwic :wink:
:arrow: Geko - kontakt z natura jest bardzo uzdrawiajacy :wink: tym bardziej jak zbiorniki, albo raczej uszczelki nie wytrzymuja
"cisnienia napierajacego" :wink:
No, ale narazie proponuje wrocic do mysli przewodniej tematu. Usadzaniem zajmiemy sie pozniej.
KTO JESZCZE MA CHEC UCZESTNICZYC W BUSOWYCH ORGIACH? :wink:
STAN NA DZIS: 20 OSOB
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2008-02-25 17:12
Ja się nie zapisuję bo nie wiem czy mnie w ogóle będzie stać jechać na festiwal, a jeśli już nawet to wątpię żeby na tyle dni. No chyba że szlag trafi tę Serbię, to może wtedy... A poza tym marny ze mnie towarzysz do orgii :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-02-25 17:13
|
Michciu zajmuje jedną flankę
|
Żeby potem nie było że nieobecni (tutaj) głosu nie mają, to przypominam że ta miejscówka jest zajęta nie tylko przez Michcia ale też przeze mnie, tak jak to było w zeszłym roku 8)
Oj, już się nie mogę doczekać! :D
Cieszę się Dottore że podjąłeś się tej niewdzięcznej roli organizatora... Dziękujęmy! :wink:
Dodano: 2008-02-25 18:42
w sumie... miło by było powtórzyć Alkobus jak w zeszłym roku, tylko z mniejsza ilością postojów :twisted: a co do bujania...później mną nie bujało, byłam przygnieciona i fajnie było 8) tylko % się skończył 8) ale w tym roku mam nadzieję zabrać ze sobą domowej roboty napój - Kubuś wie o co chodzi... :twisted: